12 de juny del 2014

El nostre consell verd participa a l'acte de cloenda A21 escolar

Una festa plena d'aprenentatges compartits!
La cloenda d'infantil i primària de l'A21E ha aplegat unes 360 persones de 60 centres diferents per compartir expriències, gaudir d'un matí en companyia de la xarxa i continuar aprenent amb diversos tastets.
El dimecres 11 de juny vam participar en l'acte de coenda de l'Agenda 21 escolar.

L'acte va aplegar centenars de persones al parc del Centre del Poblenou, al districte de Sant Martí.
 L'alumnat de l'Orlandai que forma part del Consell Verd, conjuntament amb la Neus Perramon vam participar-hi.
A primera hora del matí vam arribar juntament amb altres grups d'infants i els seus mestres; mica en mica, ens vam anar aplegant sota un sol rabiós per donar el tret de sortida a tot un seguit d'activitats de descoberta.
Per començar, tothom que anava arribant, anava lligant un drapet en una estructura oberta al mig del parc, per simbolitzar la gran xarxa que representa l'Agenda 21 Escolar, una xarxa plena de nodes i connexions que s'estén pertot.
Mentre els grans de Cicle Superior compartia les seves vivències sobre sostenibilitat, la resta ens van escampar pel parc per participar en set tastets. Aquests tastets eren activitats simultànies inspirades en les microxarxes de l'A21E:
els seminaris de l'hort, de biodiversitat, educació infantil i d'alimentació, els projectes E+S, Apropa't als parcs, Tinguem Cura del Planeta, Ens ho mengem tot i l'SDEA. Amb una autoregulació perfecte, ens van repartir durant una hora i mitja per tots aquest tastets.
Els membres del Consell Verd de l'Orlandai ens ho vam passar d'allò millor i vam aprendre moltes coses. Algunes les hem anat a explicar a la resta de l'escola.
Mireu-ne algunes imatges: