16 de juny del 2017

La Festa de les Escoles+Sostenibles

Aquest dimarts 13 de juny, sis representants del Consell Verd vam anar a la Festa de les Escoles +Sostenibles, al Parc de l'Espanya Industrial (Sants)
Just arribar, ens vam dividir en dos grups. Tres vam anar a Land Art. 
i els altres tres vam anar a l'espai de Jocs compartits
Hi havia 12 espais amb jocs diferents. A nosaltres ens van proposar que els primers 35 minuts anéssim a aquests dos tallers i com que ens van agradar tant, vam voler repetir i vam intercanviar el taller. 
A Land Art ens esperava la Dolors, una artista que ens va deixar triar un arbre. Ens va fer propostes per tal de decorar-lo, utilitzant: fulles  de prunera, olivera, morera, llorer i gespa verda i fresca acabarda de segar.
Ens va encantar olorar i tocar la terra. Vam començar a agafar diferents matrerials amb les mans i mica en mica, l'abre es va convertir en una obra d'art feta per nosaltres. Era una mandala gran!

No havíem fet abans una obra d'art semblant! 
Al taller: Jocs compatits ens esperaven una colla de nois i noies joves que tenien cura de diferents jocs fets de fusta. Hi vam estar uns 30 minuts jugant. Ens va passar l'estona volant!


Poc pensàvem que ens ho passaríem tan bé i aprendríem tantes coses....!
Si voleu veure més imatges de la Festa cliqueu la imatge
Al final vam anar a escoltar un grup de música i vam estrenar una cançó sostenible amb gestos rítmics amb el cos. 
Si voleu veure la notícia al Butlletí de les Escoles+Sostenibles, tenir l'enllaç del reportatge que en va fer BTV i escoltar la cançó El nou combustible: escola sostenible,  cliqueu la imatge: